2018 Brudekjoler

2018 Brudekjoler

Alle de nye 2018 brudekjoler er ankommet i Drømmenes Teater! Panayotis har produceret og markedsført brudekjoler igennem mere end 49 år, og nu viser vi vores 2018 kollektion frem. Der er noget for enhver smag – om du er til overdådige prinsessekjoler eller stilfulde havfruekjoler.

Panayotis har siden 1968 leveret eksklusive brudekjoler til den store dag. Med mere end 49 års erfaring er vi stolte over at kunne præsentere jer for vores helt nye 2018 kollektion af brudekjoler. Der er noget for enhver brud – hvad enten man er til de helt enkle stilrene kjoler, overdådige prinsessekjoler eller til de romantiske blondekjoler. Kollektionen byder på masser af blonder, smukke rygge og silhuetter til alle typer brude. Her kan du opleve alle nyhederne fra vores 2018 brudekjolekollektion.

Skal du giftes, og drømmer du om at vælge din brudekjole blandt landets flotteste udvalg af eksklusive brudekjoler? Hos Panayotis står vores kompetente og erfarne drømmetydere klar til at guide dig igennem vort store udvalg. Vi anbefaler, at du booker en aftale på forhånd. I dagstimerne på 75829091 eller døgnet rundt via vores online bookingsystem.

 

HOLD DIG OPDATERET
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og oplev det sidste nye fra Panayotis. Så er du på forkant med vores nye brudekjoler, kampagner, og meget mere. Du får den bedste brudeinspiration direkte i din indbakke! Tilmeld dig HER.

ET TYPISK FORLØB
Vi har altid flere hundrede brudekjoler i butikken – men ønsker du det største udvalg og flest valgmuligheder, anbefaler vi, at du vælger din brudekjole i god tid – og gerne 5-6 måneder før dit bryllup. På enkelte brudekjoler kan der nemlig være op til 16 ugers produktions- og leveringstid. Læs mere om et typisk forløb HER

10 GODE RÅD
I samarbejde med TLC-stjernen Randy Fenoli har Panayotis samlet vores 10 bedste råd til dig, før du skal sige Yes to the Dress. Hvis du følger disse råd, så skal du nok finde DIN drømmekjole til den store dag. Læs de 10 gode råd HER

BOOK EN AFTALE
Ønsker du at prøve vores smukke brudekjoler, anbefaler vi, at du booker en aftale på forhånd. I dagstimerne på 75829091 eller døgnet rundt via vores online bookingsystem.

 

toptvseries.tv