Snigpremiere på 2018 Brudekjoler

Snigpremiere på 2018 Brudekjoler

Panayotis har produceret og markedsført brudekjoler igennem mere end 49 år. Allerede nu tager vi hul på vores 2018 kollektion og her kan du få et sneakpeak på, hvad der er i vente til den kommende sæson. Se med her.

Panayotis har siden 1968 leveret eksklusive brudekjoler til den store dag. Med mere end 49 års erfaring er vi stolte af allerede nu, at kunne præsentere jer for første del af vores 2017 kollektion og her kan du få et sneakpeak på hvad der er i vente til næste sæson. Vi kan roligt love jer, at der kommer noget for enhver brud – hvad enten man er til de helt enkle stilrene kjoler, overdådige prinsessekjoler eller til de romantiske blondekjoler. Kollektionen byder på masser af blonder, smukke rygge og silhuetter til alle typer brude. Her kan du opleve de første nyheder fra vores 2018 kollektion.

Skal du giftes, og drømmer du om at vælge din brudekjole blandt landets flotteste udvalg af eksklusive brudekjoler? Hos Panayotis står vores kompetente og erfarne drømmetydere klar til at guide dig igennem vort store udvalg. Vi anbefaler, at du booker en aftale på forhånd. I dagstimerne på 75829091 eller døgnet rundt via vores online bookingsystem.

 

HOLD DIG OPDATERET
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og oplev det sidste nye fra Panayotis. Så er du på forkant med vores nye brudekjoler, kampagner, og meget mere. Du får den bedste brudeinspiration direkte i din indbakke! Tilmeld dig HER.

ET TYPISK FORLØB
Vi har altid flere hundrede brudekjoler i butikken – men ønsker du det største udvalg og flest valgmuligheder, anbefaler vi, at du vælger din brudekjole i god tid – og gerne 5-6 måneder før dit bryllup. På enkelte brudekjoler kan der nemlig være op til 16 ugers produktions- og leveringstid. Læs mere om et typisk forløb HER

10 GODE RÅD
I samarbejde med TLC-stjernen Randy Fenoli har Panayotis samlet vores 10 bedste råd til dig, før du skal sige Yes to the Dress. Hvis du følger disse råd, så skal du nok finde DIN drømmekjole til den store dag. Læs de 10 gode råd HER

BOOK EN AFTALE
Ønsker du at prøve vores smukke brudekjoler, anbefaler vi, at du booker en aftale på forhånd. I dagstimerne på 75829091 eller døgnet rundt via vores online bookingsystem.

 

Se mere

Se mere