Panayotis søger....

Panayotis søger....

Vi er på jagt efter de allerbedste, så er du personen, der elsker at være på det vindende hold og som stiller krav til både dig selv og dine kolleger, så kan det være lige dig, vi har brug for.

Lige nu søger vi:

 • Weekend Drømmetydere til konfirmation og brude

Weekend/aften drømmetydere (brude/konfirmand)

Panayotis er kendt for at yde branchens bedste personlige service. Vi arbejder ud fra devisen, at vi skal yde så god en service, at vores kunder anbefaler os til andre.

Vi søger lige nu 1-2 dygtige Weekend Brude Drømmetydere, og 1-2 Weekend Konfirmand Drømmetydere, der kan supplere vores fast stab i weekenderne og aftenvagter.

Oplagte kandidater vil være studerende, der drømmer om et weekendjob med mening og gode oplevelser. Det er vigtigt at du er moden i din fremtoning, og gerne over 23 år til vore brude, og mindst 18 år til vores konfirmander.

For de fleste af vores kunder er besøget hos Panayotis once-in-a-lifetime – selvom vi er begyndt at få besøg af 2. generations brude, konfirmander og gallapiger. Det siger lidt om hvor vigtigt det er, at alle vores kunder får den bedste oplevelse hos os.

Derfor skal vores nye kollega være udpræget serviceminded, og være indstillet på at yde den bedste service – hver dag!

Du er udadvendt, farverig, og elsker at forkæle dine kunder. Samtidig er du lydhør, imødekommende og i stand til at sætte dig ind i (og nogle gang ud over) dine kunders drømme. Vi lægger vægt på ærlig og kompetent service. Vi lægger stor vægt på en god atmosfære i butikken og imellem dig og dine kollegaer. Derfor er det vigtigt, at du er udpræget team player, og anerkender og udviser forståelse for dine kollegaers forskelligheder.

Brudekjoler kan være tunge – så jobbet kan til tider være fysisk krævende. Derfor er det vigtigt at du er sund og rask, og er aktiv i din fritid.

Weekender – og specielt lørdage – er vores vigtigste dage i butikken. Derfor skal du være indstillet på at arbejde mindst 2-3 weekender i måneden i højsæsonen, og gerne hverdage fra ca. 15-20 (både brude og konfirmand).

Ansøgningsfrist: 1. december 2017

Tiltrædelse: medio december 2017 – gerne før

Arbejdstimer: helst 2-3 weekendvagter pr. måned efter dine ønsker og vores behov Arbejdstiden følger typisk butikkernes åbningstider

Brudebutikken (Banegårdspladsen 4 i Vejle):

Mandag til torsdag: 11-17
Fredage: 10-18
Lørdage: 9-18
søndag: 10-16

Konfirmationsbutikken (Dæmningen 10 i Vejle):

Mandag, tirsdag og fredag: 16-20
Onsdag / torsdag: 15-17
Lørdage: 9-18
søndag: 10-16

 

Send din ansøgning med CV og up-to-date foto til:

Panayotis
Dæmningen 10
7100 Vejle
Att.: Michael Panayotis
Mail: michael@panayotis.dk – Ansøgning, Weekend Drømmetyder i emnefeltet.


Drømmetyder Assistenter

Det vigtigste job hos Panayotis?! Det er vores Drømmetyder Assistenter!

For at vores hverdag fungerer, er det utrolig vigtigt vi har vores dygtige unge kollegaer, der sørger for alt det praktiske fungerer i hverdagen og specielt i weekender. Som drømmetyder assistent hjælper man bl.a. med at rydde op i butikken, tage telefonen, sende breve/pakker, rengøring, lave kaffe osv. Opgaver som alt sammen har en stor betydning for at vi i butikken kan yde den optimale service.

Hvis du spørger vores piger i butikken vil de sikkert sige, at jobbet er hårdt, sjovt og afvekslende i en sjov atmosfære. Følgende er dog en fordel:

 1. Du er 15-17 år, men moden af din fremtoning.
 2. Du har prøvet at støvsuge og vaske gulv (!!)
 3. Du har en god fysik, da brudekjoler er tunge.
 4. Du nyder at have travlt.
 5. Du er nogenlunde selvkørende.

De fleste af vores elever, konfisælgere, weekend drømmetydere mv. er startet som Drømmetyder Assistenter – så du bestemmer selv, hvad jobbet skal føre til.

Kontakt Camilla på tlf. 75829091 vejle@panayotis.dk – eller endnu bedre – kig forbi butikken med din ansøgning.

Vi ansætter løbende Drømmetyder Assistenter, så kig forbi med din ansøgning!

 


Social Medie / Online / Event Marketing Praktikanter

Vi tager jævntligt praktikanter inden for Social Medie / Online / Event Marketing ind, som vil være med til at fastholde Panayotis’ position som branchens absolut førende på de sociale medier, online markedsføring og events. Vi skal bl.a. afholde kæmpe event med brudeguruen Randy Fenoli, konfirmationsevents og bryllupsmesser, som du vil være med til at planlægge, markedsføre og eksekvere. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med den nuværende marketingskoordinator og ledelsen.

ARBEJDSOPGAVER:

 • Content til vores Sociale Medier
 • Opbygning og udsendelse af nyhedsbreve
 • Opdateringer af Panayotis.dk og vores webshop
 • Planlægning og afholdelse af events, messer og butiksaktiviteter
 • Diverse ad-hoc opgaver

VI FORVENTER:
Du har en uddannelse inden for social media kommunikation eller event marketing og besidder skarpe kommunikationsevner. Du er helt med på hvad der rør på sig på nettet og er i stand til at arbejde målrettet og struktureret med de forskellige online platforme, og sørge for at de spiller sammen med og understøtter aktiviteter og kampagner i butikken. Men vigtigst af alt: du arbejder struktureret, målrettet, og du får tingene gjort færdig til tiden.

VI TILBYDER:
En spændende hverdag i en dynamisk og ambitiøs virksomhed med uformelt arbejdsmiljø, hvor beslutningerne tages hurtigt og hvor alle er klar til at give et ekstra nap med, når det gælder. Vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden på kryds og tværs for at opnå den bedste synergi. Tonen er afslappet og vi værdsætter humor og højt humør.

Arbejdspladsen er i vores butik i Vejle. Vi forestiller os timeantallet er 30-37 timer om ugen. Tiltrædelse efter behov og praktikperiode. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Michael Panayotis på michael@panayotis.dk.

Du sender din ansøgning og dit CV til michael@panayotis.dk hurtigst muligt.
Vi indkalder løbende til samtale.

Dæmningen 10 – 7100 Vejle – tlf. 75829091 – www.panayotis.dk