Panayotis søger knivskarp controller

Panayotis søger knivskarp controller

Advisory Board kandidat eller revisor på vej til karriereskift?

Vi er på jagt efter de allerbedste, så er du personen, der elsker at være på det vindende hold og som stiller krav til både dig selv og dine kolleger, så kan det være lige dig, vi har brug for.

Knivskarp og erfaren økonomisk controller

Panayotis er inden i en spændende udvikling – senest med kåringen til Årets Brudebutik 2017 – og det indebærer mange vækstmuligheder, der stiller stigende krav til økonomiske analyser og forecasts.

Til at supplere kompetencerne i vores Advisory Board, søger vi derfor en knivskarp økonomisk controller.

Opgaverne fokuserer primært på:

  • salg- og omkostningsanalyser
  • budgetter og opfølgning på nøgletal
  • likviditetsbudgetter og forecasts
  • Inden for overskuelig fremtid skal vi have opdateret og fremtidssikret vores økonomi- og kassesystem, så hvis du er opdateret på det nyeste inden for detailhandels POS og økonomisystemer, er det en fordel.
  • Da vore vækstplaner stiller krav til vores kapitalgrundlag, vil erfaring med fremskaffelse af kapital fra forskellige finansieringskilder være en fordel.

Du har indgående økonomisk erfaring, gerne fra revisionskontor eller et kædekontor, og du er velbefaret i økonomiske analyser og nøgletal. Erfaring med detailhandel vil være en stor fordel. Og er du typen, der drømmer om cashflow analyser og varelagerets omsætningshastighed om natten, så er det dig, vi mangler!!

Der er 2 veje til at blive tilknyttet Panayotis som Økonomisk Controller:

ENTEN som tilknyttet vores Advisory Board, hvor du vil være en del af det stærke netværk omkring Panayotis.

ELLER som fuldtidsansat (32-37 timer), hvor du både får økonomiske opgaver i hverdagen, men også bliver en del af vores weekend drømmetyder team. Dvs. økonom i hverdagen, og brude drømmetyder i weekenden.

Du er meget velkommen til at kontakte Michael Panayotis på 53373907 for at høre nærmere om stillingen, eller sende din ansøgning / CV direkte til michael@panayotis.dk.

Ansøgningsfrist: 15. august 2017

Tiltrædelse: snarest muligt efter aftale

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgning pr. post sendes til:

PANAYOTIS ApS

Att.: Michael Panayotis

Dæmningen 10

7100 Vejle