KONFIRMATION 2018

Konfirmation 2018

For hvert år, mærker vi tydeligt at konfirmationen er en voksende begivenhed. Derfor har vi allerede nu samlet et overblik over konfirmationssæsonen 2018, hvor i kan læse om kommende begivenheder mv.

Sæsonstart
Konfirmationssæsonen starter i efterårsferien uge 42, hvor vi står klar med den nye kollektion i butikken. Her vil alle kjoler, tilbehør og nyheder være at finde i butikken og det er i denne uge, at vi for alvor starter salget af de nye konfirmationskjoler. Vi sparker det hele i gang med et modeshow og inspirationsdag mandag d. 16 oktober.

Modeshow
Mandag d. 16. oktober 2017 præsenterer Panayotis den nye konfirmationskjole-kollektion. Der afholdes to shows i Torvehallerne, 7100 Vejle.  Både før og efter showene, vil der være mulighed for at blive inspireret ved vores mini-konfirmationsmesse, hvor vi har inviteret forskellige udstillere og afholder spændende workshops og konkurrencer. Glæd dig til en hyggelig og inspirerende dag med masser af flotte konfirmationskjoler <3

Ambassadører
Hvert år har Panayotis et hold af dygtige konfirmations-ambassadører. De hjælper os med at sprede nyheder, events mv. i deres netværk, ved at dele flyers ud, dele opslag på de sociale medier mv. Som tak er de blandt de første, der får besked om nyheder, model-casting, premierer, tilbud, udsalg og meget andet. Herudover får de også fri entré samt VIP-sæder til Panayotis’ konfirmationsmodeshow. Vi begynder at søge ambassadører til konfirmationssæsonen 2018, i løbet af sommeren.

Modelcasting
Drømmer du om at blive model? Vi søger hvert år ca. 15 piger i konfirmationsalderen til at gå model for Panayotis til vores store konfirmationsmodeshow i efterårsferien. Vi finder modellerne, ved at afholde en åben casting i butikken. Castingen  finder sted tirsdag d. 29. august mellem kl. 14-18.00. Du kan tilmelde dig til castingen her på siden.

10 gode råd
En smuk kjole er noget, enhver konfirmand drømmer om. Men hvor lang tid før skal den købes? Hvem skal man have med til kjoleprøvning? Hvad sker der hvis man vokser? Dette er spørgsmål vi ofte får og derfor har vi samlet Panayotis’ 10 bedste råd til at finde drømmekjolen.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 75 82 90 91 eller vejle@panayotis.dk