JANUAR SALE hos Panayotis - spar 30-70% på konfirmationskjoler*!

JANUAR SALE - spar 30-70% på konfirmationskjoler*!

Er du på jagt efter det smukkeste udvalg af nedsatte konfirmationskjoler, så bør du slå et smut for Panayotis’ JANUAR SALE.  

Fra onsdag d. 27. december starter vores populære JANUAR SALE, hvor du sparer 30-70% på et udvalg af konfirmationskjoler*!

De nye 2018 kjoler er alle ankommet til butikken! Et bredt udvalg af konfirmationskjoler hænger og venter på, at du kommer forbi og finder drømmekjolen. Vi åbner dørene fra d. 27. december til vores populære JANUAR SALE, så book din tid nu


Udsalg på konfirmationskjoler – spar 30-70% på et udvalg af konfirmationskjoler i butikken*!

Find din drømmekjole blandt vore mange smukke nedsatte konfirmationskjoler – og spar 30-70%. Vi tør godt love dig det flotteste udvalg af nedsatte konfirmationskjoler!

Bemærk: da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med 30-70%. Vi kan naturligvis være behjælpelige med at udbedre disse småfejl, men dette er ikke inkluderet i prisen.

Derfor kan det være en fordel, at du kontakter os på forhånd, hvis der er en speciel model i en speciel størrelse, du er på udkig efter. Find din inspiration om vores konfirmationskjoler og vores stil her på siden, og lad dig ellers guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som står 100% til din rådighed.

 

Udsalget er et stort tilløbsstykke, og for at alle kan få den bedste oplevelse, er vores JANUAR SALE KUN MOD FORUDGÅENDE AFTALE:

Book en aftale under Panayotis JANUAR SALE – KLIK HER eller ring på tlf. 75829091

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

*) BEMÆRK det med småt:

  • rabatten på 30-70% gælder udvalgte konfirmationskjoler i str. 30-44 – dog ikke 2017 designs, der fortsætter i 2018.
  • rabatten på 30-70% gælder ikke de nye 2018 modeller.
  • rabatten på 30-70% gælder kun så længe lager haves!
  • priserne er eksklusive opbevaring og tilretningsservice.
  • tilretning og omsyning af din brudekjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris
  • JANUAR SALE hos Panayotis er kun mod forudgående aftale på www.panayotis.dk eller tlf. 75829091!

Vi glæder os til at byde dig velkommen!