CHRISTMAS SAMPLE SALE hos Panayotis - spar 40-60%!

CHRISTMAS SAMPLE SALE

Julen nærmer sig med hastige skridt, og i år inviterer vi dig indenfor i varmen til vores CHRISTMAS SAMPLE SALE d. 8.-17. december, hvor du sparer 40-60% på et bredt udvalg af smukke brudekjoler!

 

GRUNDET DEN STORE EFTERSPØRGSEL HAR VI FORLÆNGET VORES CHRISTMAS SAMPLE SALE TIL SØNDAG D. 17. DECEMBER.

 

Skal du ud og købe dit livs vigtigste gave til den store dag? Så kom forbi til julehygge og gode kjolerpriser hos Panayotis på Banegårdspladsen 4. Der vil være fordelagtige julepriser på et bredt udvalg af 2017 og 2018 brudekjoler. Du vil helt sikkert komme i både jule- og bryllupsstemning!

Fra d. 8. til d. 17. december holder vi derfor CHRISTMAS SAMPLE SALE hos Panayotis

Udsalg på brudekjoler – spar 40-60% på udvalgte brudekjoler*!

Find din drømmekjole blandt vore mange smukke 2017 brudekjoler – og spar 40-60%. Vi tør godt love: du finder ikke et flottere udvalg af nedsatte brudekjoler og brudetilbehør! Klik ind i vores web shop, for at se eksempler på de nedsatte brudekjoler! Derudover er der masser af flotte eksklusive slør, brudesko, lingeri, og meget mere.

Under vores CHRISTMAS SAMPLE SALE er der juletræ og vi deler også gaver ud til dig: Hen over weekenden vil der være masser af sjove aktiviteter og konkurrencer. Kort sagt: Vores Christmas Sample Sale har alt det der skal til, for at der bliver en hyggelig julestemning i butikken :-)

Bemærk: da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med 40-60%. Vi kan naturligvis være behjælpelige med at udbedre disse småfejl, men dette er ikke inkluderet i prisen.

Find din inspiration om vores brudekjoler og vores stil her på siden, og lad dig ellers guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som står 100% til din rådighed.

Udsalget er et stort tilløbsstykke, og for at alle kan få den bedste oplevelse, er vores CHRISTMAS SAMPLE SALE KUN MOD FORUDGÅENDE AFTALE:

Book en aftale under Panayotis CHRISTMAS SAMPLE SALE – KLIK HER eller ring på tlf. 75829091

Bemærk åbningstiderne:

Fredag kl. 10:00 – 20:00
Lørdag kl. 9:00 – 18:00
Søndag kl. 10:00 – 16:00

Vi glæder os til at byde dig velkommen !

*) BEMÆRK det med småt:
  • rabatten på 40-60% gælder brudekjoler fra butikken, som bliver købt og betalt under Christmas Sample Sale – dog ikke 2017 designs der fortsætter i 2018.
  • rabatten på 40-60% gælder ikke 2018 modeller
  • rabatten på 40-60% gælder kun mellem d. 8.-17. december! Før og efter udsalget vil rabatten være ca. 20%.
  • priserne er eksklusiv opbevaring og tilretningsservice
  • opbevaring af din brudekjole til senere brug er GRATIS via vores samarbejde med Unikuum Skrædderi. Læs mere på www.unikuum.dk.
  • nedsatte brudekjoler fra vores Christmas Sample Sale er omfattet af vores tilfredshedsgaranti, og kan ombyttes mod et mindre gebyr – nærmere information herom følger i vores hyppigt stillede spørgsmål, som fremsendes når du booker en aftale.
  • tilretning og omsyning af din brudekjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris
  • Christmas Sample Sale hos Panayotis er kun mod forudgående aftale på www.panayotis.dk eller tlf. 75829091!