SPRING SALE - spar 30-50%* på din brudekjole!

SPRING SALE - spar 30-50%*

Vi fejrer forårets komme med vores populære SPRING SALE, hvor du sparer op til 30-50%* på din drømmekjole. Prøv vores mange flotte samples og kjoler fra tidligere års kollektioner. 

 

Find din drømmekjole blandt vore mange smukke 2017 brudekjoler samt nogle enkle 2018 samples – og spar 30-50% på din drømmekjole. Vi tør godt love: du finder ikke et flottere udvalg af nedsatte brudekjoler! Klik ind i vores web shop, for at se hvorfor flere og flere vælger at tage turen til Vejle for at vælge sin drømmekjole.

Bemærk: da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med 30-50%. Vi kan naturligvis være behjælpelige med at udbedre disse småfejl, men dette er ikke inkluderet i prisen.

Derfor er det en fordel, at du kontakter os på forhånd, hvis der er en speciel model i en speciel størrelse, du er på udkig efter. Find din inspiration om vores udvalg af brudekjoler i vores webshop, og lad dig ellers guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som står 100% til din rådighed.

Udsalget er et stort tilløbsstykke, og for at alle kan få den bedste oplevelse, er vores SPRING SALE KUN MOD FORUDGÅENDE AFTALE:

Book en aftale under Panayotis SPRING SALE – KLIK HER eller ring på tlf. 75829091

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen !

*) Det med småt:
  • Rabatten på 30-50% gælder brudekjoler fra butikken, som bliver købt og betalt under vores SPRING SALE – dog ikke 2017 designs, der fortsætter i 2018 kollektionen.
  • Rabatten på 30-50% gælder ikke 2018 modeller – kun udvalgte samples.
  • Rabatten på 30-50% gælder så længe lager haves
  • Opbevaring af din brudekjole til senere brug er GRATIS via vores samarbejde med Unikuum Skrædderi i Vejle. Læs mere på www.unikuum.dk.
  • Nedsatte produkter fra vores SPRING SALE købes som beset og kan ikke returneres
  • Tilretning og omsyning af din brudekjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris
  • SPRING SALE hos Panayotis er kun mod forudgående aftale på www.panayotis.dk eller tlf. 75829091!